VARATÄDIN FESTARIMYYNTI OHJELMAPALVELU DRAGONWHITEN ALAISUUTEEN

Minni Yleinen

Ainutlaatuinen festarihoitajakonsepti Varatäti siirtyy Ohjelmapalvelu Dragonwhiten rosteriin. Varatäti on yhden naisen, Laura Kokkosen, missio tuoda hyvinvointia pahoinvointialalle. Se on kehitetty erityisesti esiintyville taiteilijoille ja crew:lle vastaamaan kehon- ja mielenhuollolliseen tarpeeseen siellä, missä sitä kipeimmin kaivataan. Laajasta työkalupakista löytyy konsteja mm. kadonneen äänen metsästykseen, äänen avaukseen, kehon kramppeihin & jumeihin ja mielen kireyksiin. Varatäti on siellä missä asiakkaat ovat ja työskentelee olosuhteissa, joissa muut eivät väsymättä kykene toimimaan. Juuri tämä tekee konseptista niin erityisen ja ainutlaatuisen – sellaisen, jota muilla ei ole tarjota.

Festariolosuhteissa Varatäti painaa kevyesti menemään 10-12h mittaista päivää jonka aikana käsitellään helposti 25-35 hahmoa. Hoito tehdään vaatteet päällä joko tuolilla tai futonilla. Kun artistia kiukuttaa tai bäkkärihostia ahdistaa, Varatäti ottaa tilanteen haltuun ja vie rauhoittavalla kosketuksella hoidettavan huomion pois hulinasta sen keskellä. Tuloksia saadaan parhaimmillaan jopa 10 minuutissa. Hoidettavan tehtäväksi jää hengittää ja pitää vaatteet päällä. Kireydet, känkkäränkkä ja tukkakipu saavat huutia. Lopputuloksena on matalammalla stressitasolla toimiva tiimi ja levollisempi artisti.

Laura “Täti” Kokkonen on tehnyt hommia viihdebisneksen taustajoukoissa jo kymmenisen vuotta, pääasiassa artistipromootion puolella (mm. Supersounds Music, ProPromotion). Oma loppuunpalaminen pisti hänet miettimään viihdeteollisuuden olosuhteita erityisesti artistien ja crew:n osalta ja niin syntyi idea Varatädistä. Työssään Laura käyttää kaikkea osaamistaan aina japanilaisista rentoutustekniikoista kiinalaisen lääketieteen kautta suomalaiseen perinnehoitoon ja jopa hypnoosiin. Kun Laura ei ole keikoilla tai festareilla, hänet tavoittaa Tampereen Tammelasta vastaanotoltaan Ihmishuoltamolta.